Magnet kamera undersökning

För att kolla om det var möjligt att utföra en bröstbevarande operation behövdes en magnetkamera undersökning. Då kan läkaren undersöka om området som ska tas bort är lite nog så att det finns nog bröst kvar för att sy ihop. Annars ska hela högra bröstet tas bort.
Jag fick tid fredags 16 november som blev inställt tyvärr. Kameran gick sönder i torsdags och de ringde mig för att informera mig. Jag var ledsen, just måste vi åka till Örebro i fredags så det var bra att kombinera det med sjukhusbesöket. Och nu tar det längre tid att jag får besked om operationen. För beskedet om operationen fick jag tid på onsdags 21 november men då kamera undersökningen blev inställt kan denna tid flyttas fram förstås.
Ringde 20 november i morgonen till Kirurgimottagningen då jag inte fick en magnetkamera undersökning. Jag har en egen koordinator, Daniela. Hon ringde mig tillbaka och var förvånad att undersökningen inte gick igenom. Hon visste inte om det. Då ordnade hon att jag fick komma samma dag under eftermiddagen. Undersökningen gick bra. De varnade att det var högt ljud i maskinen och det var helt sant, det hördes många oljud, lät som man la på en byggplats. Men det gick nog bra.