Hyttebacken

Augustus 2012

Idag åkte Wendel, Sonja, Hans och jag till Hyttebacken. För att besöka Evert Eriksson och att titta omkring i Hyttebacken området. Sonja parkerade Volvon vid Ökna och resten gick vi på en gammal hästväg.
Omrädet var vackert och många särskilda växter fanns. Det finns ett dokument om bevara området på Länsstyrelsens hemsida, klicka HÄR för att öppna.
Evert får ofta besök, han berättade att det kommer folk nästan varje dag. I boken ”De blå Bergen” finns också en berättelse om bröderna och här finns många fina bilder med.
Han bor ensam nu efter sin bror gick bort i 2009.
Det är fint att han har en granne som han kan ringa när som helst och hon är sjuksköterska så hon kan ta hand om honom på riktigt.

Här på bilderna visas Bockboda sjön från väster och höger sidan om man ställer sig just framför Evert sitt hus.  Hyttebacken är jättevackert. Vi hade en lite otur eftersom solen inte sken så de vita näckrosorna blommade inte nu. Men jag kunde ta en bild av en som blommade.

Här en karta som visar var hyttebacken finns, klicka på bilden så öppnas hitta.se. Det visas flera hyttebacken men det är nummer 4 på kartan (mellan Örebro o Nora).


Titta på bildspelet, eller klicka HÄR för att titta på galleriet.

Ger kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.