December 2012

sverker121206a20121219-141052Nu i december blev det snö. Sverker tycker om det. Endast problem han fick är att han har svårt att hitta ett bra ställe för att bajsa. Han försöker att göra det lite längre bort i skogen. Men det går inte nu. Snön är för djup, han försvinner helt i det. Så nu tar han ett ställe vid kanten och då sparkar jag det in i dike eller skogen. Det går bra!
Snön blev så mycket att han inte kan gå normalt i det. Han ska hoppa hela tiden för att ta sig fram. Det är roligt att titta på men det ska ta mycket energi. Han orkar att hoppa en stor streck. Duktig kille! Titta på filmerna om Sverker i snön för att få ett intryck.
Sverker121207Idag (7 december) fick jag en roligt bild från Hans med mejl. Se bilden bredvid. Det var Sverker som satt i bänken och tyckte att det var helt ok. Hans skickade ett mejl med bilden och frågade mig om det var ok att han gjorde så. Nej, Det är det förstås inte, han har sin egen hundbädd. Och där kan han sätta sig! Men det är roligt att titta på honom! det krävs lite mer uppfostring faktiskt!

När Hans och jag eller en av oss jobbar i trädgård och Sverker inte får vara med då ställer han sig på trappan och tittar igenom fönstret för att kolla vad vi gör! Fönstret blir smutsigt på riktigt!
20121219-14250620121219-142523

Annonser

Ger kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.