Vad blir det?

Det är lite otydligt nu, blir det vår eller stannar vintern kvar?
I onsdags åkte vi till Karlskoga för att handla. Vi åkte vägen från kyrkan till Karlskoga, inte från Älvhyttan. Det finns så mycket is på grusvägarna att det är svårt att åka. Man ska hålla sig i spåret, om man inte gör då blir risken stor att åka i diken. Så vi åkte stora vägen, det blev fem kilometer till men ingen dike-åkning! Vi handlar ofta vatten och lättöl hos Lidl. Nu har de en kampanj för att spara bonusmärken till knivar. Jättefina knivar som man får köpa mycket billigare. Jag köpte redan en kockkniv, en brödkniv och en kökskniv.


I torsdags åkte vi till Besikta i Nora för att besikta vår Volvo C70. En snäll och duktig tjej kollade bilen och det fick godkänd, fint!
Idag rastade vi hunden och gick en stor streck. Vi gick till Hovmanstorpasjön. Vägen var avstängd för trafik pga tjällskador. Vägen var väldigt lerigt och vi måste bada Sverker efteråt för att slippa alla grusdamm i huset. Varje år får vi samma problem men då vet man att det blir bättre efter några dagar. Nu talas prognoserna om att kylan kommer tillbaka nästa veckan. Så blir vi aldrig av med de leriga vägarna.
På söndags ska jag åka till någon som trimma honom då blir han schnauzer igen och slippar vi mycket smuts. Han tycker inte om det men är modig.

Annonser

Ger kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.