Bra!

I onsdag var det val i Holland. Vi röstade med brev, hoppades att det kom fram i god tid. Det tror jag då jag lämnade breven på posten drygt en vecka innan. Det fanns ett parti med i valet kallas ”PVV, Frihetspartiet”, som ville lämna EU, Euro och tycker att Holland ska vara för de Holländaren. De skulle få många röster. Jag var rädd att det skulle bli problem för oss att bo i Sverige. Vi har ett permanent uppehållstillstånd men det baseras på EU regler. Man vet aldrig, läste någonstans att de polakker som har jobbat i England för många år bör lämna landet efter Brexit. Men PVV blev andra partiet och ingen vill samarbeta med dem. Så de kan inte vara med i regeringen. Nu ska de andra forma en regering, de måste ha minst 76 platser (VVD har 33 platser, se övan). Mer HÄR på SR. Bra!
Vädret var bra denna vecka, det blir vår. Lite synd att vägarna är blöta och leriga, Sverker blir helt grå upp til sin mage när vi rastar honom. Först gick vi två gånger till Folkparken, då gick det bra att gå rund men det blev lite tråkigt. Därför åkte vi några gånger till Nora och Pershyttan. Då kan han gå utan att smutsa ner sigsjälv.
Det blir dags att jobba i trädgården, igår jobbade jag i T-shirt, fint! Samlade ihop alla kottar som la vid en av våra ekar. Det har bott en hakspets i eken som tycker om kottar. Den kastar alla som är tomma på tomten och då får jag samla ihop de och transportera de till skogen!
I går fick vi en avskedfest hos Erik och Birgitta Borg. Janne och Kristina lämnar bygden och flyttar till Järle. Janne var en av medlemmar i Skrekarhyttans Hyttgrupp och för att tacka honom blev det en lite fest. Bra mat och roligt sällskap. Fint!

Ger kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.