Innan semestern

kontor1Det är tomt på kontoret. Jag finns kvar eftersom jag har beredskap. Ska stanna kvar till kl. 17.00! Då blir det semester för mig. Fem veckor! Efter min semester har jag en vecka att jag får sitta ensam på kontoret eftersom det blir beredskap igen. Då 2 veckor till och då slutar jag med att jobba. Det känns overkligt. Jag har jobbat hela mitt liv, åtminstone från 18 år. Jag städade redan mitt skrivbord och tömde alla mina pärmar.
Det verkar bli ett Holländsk år. Nu i kväll besöker Ad o Magreet oss. Add är en gammal arbetskamrat från mig. Från 2001-2002 när jag jobbade som IT-chef på ett sjukhus i Holland. När han pensionerade sig fick jag frågan från sjukhuset att skriva något för honom. Så fick vi kontakt igen efter 15 år! De stannar en natt och ska sova i Torpet. Det blir grillkväl i kåtan. Roligt! Tror att det blir många minnen som ska tas fram under kvällen och vad har hänt under alla år vi inte hade kontakt.
Jag tog två bilder från vårt arbetsrum på SEB. Tomt förstås då det var jag som tog dem och de andra finns inte på kontoret.
Imorgon blir det midsommar. Hans och jag tror inte att gå till midsiommarfiranden i Dalkarslberg. Med Valborg fick vi mycket tjat från en tjej i bygden om hunden. Den fick inte vara med, tänkte hon. Det fanns fler hundar, till och med en jättestor. Men det var bara vi som fick mycket tjat från henne. Så nu vill vi slippa alla problem och stanna hemma med vår älskade Sverker.  kontor2

Annonser

Ger kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.