Vargspillning

IMG_1283I dag rastade vi Sverker en stor streck. Vi började i skogen bakom vårt hus. Här hittade vi spillning som vi trodde att det var från en varg. Jag tog en bild och jämförde med olika bilder som finns på nätet. Jo, det verkar vara så. Det är från en varg. I vintern hittade vi flera gånger spår, stora tassar. Så det verkar sant att vargen gick bakom vårt hus men vargen vandrår omkring rätt mycket så kanske har den lämnat bygden redan. Sverker var inte upprört och det är han när det luktar varg. En gång i Kilsbergen såg vi spår från stor tassar och var Sverker rätt på riktigt.
Jag tycker inte om att ha en varg så i närheten av mitt hus men så länge den håller så bort är det ok. Om man bor i en skog kan man tänka sig att det finns djur som bor i samma skog. man ska bo tillsammans.
Idag jobbade vi med vårt träd. Eller trädet som högg ner i onsdags. Mycket att ta bort. Hans sågade ner stubben och jag tog bort alla små genar som fanns i toppen. Det är en sälg så det blir vackra blommar. Tog med några grenar in i huset till påsk. Det blir fint!
Nästa vecka är en kort vecka. Jag får ledigt på fredags och jobba hemifrån på torsdags. Torsdag är en kort dag på Banken. Då jobbar vi bara 5 timmar. Att åka 2,5 timmar för att jobba 5 är lite lustigt. Så därför får jag jobba hemifrån. Bra!
IMG_1289

Annonser

Ger kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.