Veckan

IMG_1142Jag kom överens med min chef på SEB IT att jag skulle få möjlighet att ta tjänstledig två dagar per veckan i 2016. Första gång blev det 12 och 13 januari. Fint att få lite tid att göra något som måste göras under dagen. Bland annat köpte jag nya däck till min bil. Dubbdäck blev det nu igen. När jag köpte bilen fick lag friktionsdäck med och det funkade bra. Men med mycket is på vägen blev det problem att åka upp till huset ibland. Jag kände mig inte så trygg med de däcken så därför blev det dubbdäck.
IMG_1138IMG_1140Senaste veckan var andra veckan att jag skulle vara två dagar tjänstlediga. Den från i torsdag flyttade jag till nu på måndag eftersom det fanns många problem som jag måste lösa. Och i dag läste jag mitt jobbmejl och fanns det ett meddelande från min chef Jarmo att det skulle komma många uppdrag i mitt område och att han ville diskutera min tjänstledighet med mig snarast. Jo, roligt. Så då blir det stopp med det.
Alla vet att det är kallt nu, redan längre tid. Handelsboden är nästan helt vit. I Nora promenerade vi på Norasjön, roligt. Och Hans tog fram sparkarna. Det är inte så lätt att åka spark i Dalkarlsberg. På många väggar finns det mycket grus och Nora kommun sandade. Då blir det stopp med sparken med!

Ger kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.