Veckan

Måndags åkte vi med Volvo Valpen till Falkasjön, här gick vi en stor streck, Falkaslingan från omkring 10-12 km. Ett vackert område och vi tog med kaffekorg så det blev kaffe tre gånger.
20140919-181737-65857884.jpgI tisdags åker vi till parkeringsplatsen mittemot badplatsen i Gyttorp. Vi parkerade bilen och gick till Käpstaberget. Det finns en vacker grillplats där men vi drack bara kaffe. Då gick vi en streck till Pershyttan och senare kom vi vid Stationen. Det är också en slingan. Efter det åkte vi till Nora för att handla, vägen tillbaka hem kom vi på att köpa vaktelägg i Bengtstorp. De sålde ocksa åtta veckor gamla vaktlar, de var fina. Men jag höll mig vid mitt löfte att inte köpa nya djur innan våren 2015. Hans tyckte att det inte blev något problem med att sätta de i hönshuset som är tomt nu. Men med mina höns blev jag oroligt när det blev under -20 grader även om de fick värme påslagit. Så några gånger gick jag ut ur sängen under natten för att kolla dem. Det vill jag inte nu. I onsdags började de som gräver fiberkanilisation att gräva vid smabanan i riktning av vårt hus. Vi talade med de och de trodde att de skulle gräva till vårt hus dagen efter. Men dagen efter kom de på att gräva å andra sidan vägen till bron.
20140919-181737-65857036.jpgDe berättade oss att de trodde att de får tillstånd för att gräva ner ledningen vid stora vägen nästa vecka eftersom vägen blir asfalterad om två veckor och då blev det bättre att ta den andra sidan så att de fick en del klart. Synd förstås men de lovade att inte glömma oss. Att de inte fick tillstånd än tror jag att det är dåligt. Trafikverket borde ge tillstånd direkt, de får flera ansökningar och det kan inte bli svårt att svara på dem.

Ger kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.